ЖК Святобор - Хід будівництва Святобор Park Resort у серпні
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
16.08.2021

Хід будівництва Святобор Park Resort у серпні

Шановні інвестори, на будівельному майданчику Святобор Park Resort активно продовжуються роботи по створенню майбутніх квартир з видом на парк! 

   

Станом на серпень ведуться будівельні роботи 4 і 7 черги. На будівельному майданчику 4 черги закінчується утеплення у другій секції (90% готово) і у третій (80% готово). Уже розпочато монтаж гіпсокартонних перегородок і роботи по облаштуванню плитки у місцях загального користування у всіх 3-х секціях. 


Тим часом завершені роботи по влаштуванню вирівнюючої стяжки у 1-й, 2-й і 3-й секції, а також раді повідомити про успішне закінчення монтажу ліфтів у всіх зазначених секціях. Паралельно розпочато монтаж приладів опалення в квартирах першої секції. 


На будмайданчику 7 черги виконано бетонування фундаментної плити у 3-й секції на 1100 м³, а також розпочато її армування. 


Святобор Park Resort розташований у зеленому Святошинському районі, де є чисельні парки і сквери, а до лісу і водойм можна легко дістатися велосипедом чи на авто. Безперечною перевагою локації є станції метро поруч, до який можна дійти пішки: «Житомирська» (12 хв) та «Святошин» (10 хв). 


Закрита територія ЖК охороняється цілодобово, а системи відеоспостереження, доступ у під’їзд за карткою, пильний консьєрж – це гарантія абсолютної безпеки й приватності. 


Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу продажів за телефоном +38 (044) 298 67 10, або за адресою вул. Верховинна, 28 а.

Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок