ЖК Святобор - Паркову знижку продовжено!
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
08.11.2021

Паркову знижку продовжено!

Встигніть придбати квартиру за максимально вигідними умовами. Паркова знижка діє на однокімнатні квартири у розмірі -50 , а також на двокімнатні, трикімнатні та дворівневі -100 на кожен м². Акція діє при умові стовідсоткової оплати. Кількість квартир, що беруть участь у акції, обмежена. 


Святобор Park Resort розташований у зеленому Святошинському районі, який відомий своєю розвиненою інфраструктурою та природними рекреаційними зонами. Завдяки власній внутрішній інфраструктурі мешканці житлового комплексу отримають усе необхідне для комфортного життя – ландшафтний парк, великий паркінг, простір для дозвілля і відпочинку для дорослий і дітей. 


Обираючи Святобор Park Resort, ви отримуєте:
– мальовничі види з вікна на зелену зону;

– великий підземний та наземний паркінг;

– метро «Житомирська» поруч – лише 7 хв пішки;
– гарантію безпеки завдяки закритому двору та цілодобовій охороні;

– концепцію «двір без машин»;

– ландшафтний парк всередині двору і парк з столітніми деревами через дорогу.


Поспішайте придбати омріяну квартиру у Святобор Park Resort за акційною пропозицією! Запрошуємо на консультацію у відділ продажів за адресою Верховинна, 28 а. Для отримання більш детальної інформації про акцію звертайтеся за телефоном 044 225 1225.


Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок