ЖК Святобор - Хід будівництва Святобор Park Resort у грудні
Лого ЖК Святобор Лого ЖК Святобор
15.12.2021

Хід будівництва Святобор Park Resort у грудні

Станом на грудень продовжується будівництво 4 і 7 черги, а також тривають будівельні роботи 6 черги. На будівельному майданчику 4 черги повністю виконано облаштування вхідних груп у всіх трьох секціях. Тим часом змонтовано прилади обліку електроенергії, водопостачання та теплопостачання, а також запущено опалення у всьому будинку.


Активними темпами продовжуються роботи у паркінгу. Зараз виконується розмітка колон і стін, а системи димовидалення та вентиляції уже успішно змонтовані. У цей час продовжується монтаж спринклерної системи пожежогасіння. 


Разом з будівництвом житлового комплексу триває підготовка по озелененню прибудинкової території. У внутрішній частині двору виконані роботи по асфальтуванню першого шару.  


На будмайданчику 7 черги продовжуються роботи у всіх трьох секціях. Уже залито підлогу другого поверху у 1-й секції, паралельно відбувається монтаж горизонтальної опалубки для плити перекриття другого поверху у 2-й секції. А у 3-й секції продовжується бетонування вертикальних елементів на третьому поверсі.  


Цього місяця активно ведуться будівельні роботи 6 черги. У 2-й секції будинку тривають роботи по влаштуванню паль, а у 3-й секції закінчено буріння паль на 100%. Після зведення фундаменту і вертикальних елементів у 4-й секції, там уже розпочалися роботи по горизонтальній опалубці першого поверху. 


Святобор Park Resort – це унікальний простір, який поєднує все необхідне для сучасного життя у столиці. Власний ландшафтний парк створює затишну атмосферу курорту серед міста, а концепція «двір без машин» гарантує тишу і безпечні ігри дітлахів на дитячому майданчику. Окрім велодоріжок і розвиненої внутрішньої інфраструктури, у дворі Святобор Park Resort будуть створені алеї для прогулянок, острівки для відпочинку і центральну площу, де можуть збиратися сусіди та їх друзі. А для мешканців комплексу з автомобілями буде достатня кількість паркомісць у підземному паркінгу. 


Обираючи квартиру у житловому комплексі, ви отримуєте якість бізнес-класу за ціною комфорту. 


Запрошуємо на консультацію омріяної квартири у відділі продажів за адресою вул. Верховинна, 28 а. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном +38 (044) 298 67 10.


Park Resort Святобор - новий еталон зеленого ландшафту мегаполісу. Це перший інноваційний парк та розкішний запашний острів, створений у власному закритому дворі житлового комплексу
Зворотній зв’язок
Надіслати
Дякуємо за заявку!
Чекайте на дзвінок